20 капсул по 600 мг
Гнійничкові ураження шкіри
є
Оздоровлення та очищення організму
є
Гастрит,виразкова хвороба шлунка
є
Синдром роздратованого кишечника
є
Імунодефіцитні стани
є
Склад:
суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio», лактулоза.
Свідчення:
препарат здатний швидко і ефективно відновити нормальну мікрофлору кишечника і захистити її від впливу несприятливих факторів, рекомендований для лікування і профілактики дисбактеріозу, кишкових інфекцій, алергічних реакцій, імунодефіцитних станів.
Рекомендації по застосуванню:
по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їжі.
Строки та умови зберігання:
36 місяців при температурі до +25оС
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів.
ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ
Суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio» необхідна для отримання відомого болгарського кислого молока, знайомого в світі як «йогурт». Lactobacillus bulgaricus має рослинне походження — утворюється із зелених рослин, молока і молочних продуктів. Потрапляючи в товсту кишку людини, бактерія швидко розмножується і протягом декількох годин сягає сотень мільйонів в 1 грамі маси. Lactobacillus bulgaricus не є постійним мешканцем кишечника. Якщо вона не вноситься постійно в організм, то через 10-15 днів вона зникає. Lactobacillus bulgaricus відрізняється тим, що живе самостійно в природі і тільки в молочнокислої ферментації в організмі людини вона кооперується з деякими видами пробіотичних бактерій. При цьому симбіозі вони допомагають один одному, що призводить до багаторазового посилення їх корисних ефектів.
Lactobacillus bulgaricus виконують наступні функції:
конкурують з патогенними мікроорганізмами і дріжджоподібними грибами за місце на слизових оболонках і шкірі, що захищає організм від проникнення хвороботворних мікробів і виникнення хвороб;
перебуваючи на слизових всього шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, шкіри, нормальні бактерії підтримують рН на рівні 5,5-5,6. В процесі нормального метаболізму здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, лізоцим та інші речовини з антибактеріальною активністю, що сприяє формуванню місцевого імунітету;
беруть участь в процесах травлення – виробляють велику кількість ферментів (протеаза, ліпаза, амілаза та ін), які беруть участь у метаболізмі білків, жирів, вуглеводів, жовчних кислот і холестерину, водно-електролітному обміні;
сприяють всмоктуванню кальцію, заліза, вітаміну D, виробляють необхідні організму біоактивні речовини, у тому числі вітаміни та незамінні амінокислоти;
сприяють руйнуванню і виведенню токсичних продуктів обміну або токсичних речовин, що потрапили в організм ззовні;
стимулюють перистальтику кишечника;
беруть участь у формуванні противірусного та протимікробного імунітету, посилює протипухлинний нагляд та імунологічну пам'ять, зменшують алергічні процеси в організмі. Лактулоза – молочний цукор, який є живильним середовищем для нормальної мікрофлори, є "біологічною капсулою" для мікрофлори, що дозволяє доставити бактерії в кишечник без змін і в достатній кількості.
Інформація для замовлення
- Ціна: 140 ₴